De ultieme bestemming

Plan meteen je afspraak

samenwerken

Kies jij er voor om met zelfstandig professionals samen te werken en wil je je bedrijf opschalen. Samenwerken met een Online Business- en Programmamanager geeft je de mogelijkheid om op strategisch niveau te sparren. Alles is geregeld van de voortgang van de activiteiten tot beslissingen nemen op momenten dat dit voor jou niet mogelijk is. Jij kunt met klanten werken en inspelen op de kansen die in de markt spelen.

l

waar help ik jou mee

 • Aansturing van/leiding over Virtueel Assistenten
  óf samenwerken met mijn VA-team
 • Jouw persoonlijke sparringpartner op strategisch niveau
 • Monitoren dat jouw plannen daadwerkelijk uitgevoerd worden
 • Jij gaat uit de dagelijkse operatie
 • Wekelijks overleg via Skype
 • Per kwartaal een samenwerkdag om resultaten te monitoren en acties te bepalen
 • Programmamanagement is in goede handen
 • Je hebt weer het gevoel van vrijheid en rust
 • Etc. etc.

rollen binnen een bedrijf

De samenwerking start met een VIP-dag ‘Koers bepalen’. Tijdens deze dag brengen we in kaart welke rollen jij vervult en maken we een scan van  jouw bedrijf volgens de SOM7 methode van Petra Fehring. Het resultaat is een Plan van Aanpak op basis van jouw prioriteiten en doelen. De eerste planning is een feit.

WIL JE MEER WETEN?

Plan een oriëntatiegesprek in mijn online agenda zodat wij jouw wensen, ideeën en vragen in kaart kunnen brengen. En wie weet ben ik binnenkort jouw persoonlijke Online Business- en Programmamager.

Ik spreek je graag!

Ik wilde tijd besparen en had behoefte aan meer structuur binnen mijn bedrijf. Ik was veel te veel bezig met de dagelijkse operatie van mijn bedrijf. Dat moest echt gestroomlijnd worden. Daarnaast was ik op zoek naar een sparringpartner die bekend is met high-end ondernemen en begrijpt waar ik mee bezig ben.

Angelique is pro-actief en denkt ver vooruit. Zij had in korte tijd mijn bedrijf goed in beeld, stelt de juiste vragen en werkt efficiënt. Dit werkt ver door in mijn bedrijf.

Zo kan ik mij volledig richten op mijn klanten, trainingen en sales.

Angelique is een fijne persoonlijkheid, is enthousiast en leeft mee. Een aanwinst voor mijn team.

Astrid Mast

Succes Trek Je Aan

ik wil opschalen met mijn bedrijf!

Pin It on Pinterest

Shares