Hi! Ik ben Angelique van der Meyden

Online Business Manager en Profit First Coach voor ambitieuze trainers & business coaches die high level ondernemen

 

Mijn visie

Ik ben ondernemer geworden om meer vrijheid te ervaren. Als Online Business Manager en Profit First Coach ervaar ik meer vrijheid in tijd maar ben ik ook financieel onafhankelijk. Als eenpitter je bedrijf starten betekent dat je alles zelf doet. Ik dacht in het begin dat ik het allemaal wel alleen kon fixen, maar de werkelijkheid is echt anders. Je werkt je een slag in de rondte en belemmert daardoor jouw eigen groei. Als je van je vrijheid (in tijd) wilt genieten betekent dat je bedrijf in zekere zin stil staat. Een team met verschillende expertises om je heen zorgt er voor dat jij kunt werken aan de ontwikkeling van je bedrijf en kunt genieten van jouw ideale ondernemersleven. Werkzaamheden gaan door, ook als jij er niet bent.

Ik ben Online Business Manager en Profit First Coach voor ambitieuze trainers, business coaches en sprekers die high level ondernemen en door willen groeien met hun bedrijf. Mijn organisatietalent reist al jaren met mij mee. Van een baan in de reiswereld tot aan de marketing, communicatie en (project) ondersteuning van directieleden in het bedrijfsleven.

Ik ben Angelique van der Meyden – Hét Virtuele Regelhuis.

Mijn visie is dat iedere ondernemer een team nodig heeft om verder te groeien. Dat hoeft echt niet heel groot te zijn. Samen met mijn virtuele business team zorg ik dat groei ook voor jou mogelijk is. Een team met diverse expertises. Personeel in loondienst nemen is echt niet noodzakelijk. Kom uit die dagelijkse operatie en zorg dat de belangrijke pijlers; Profit, Processen en People goed georganiseerd zijn en je hebt een stevig bedrijf om door te groeien. Het is zelfs mogelijk dat jouw bedrijf doorloopt, zonder jouw aanwezigheid.
Ik ben jouw aanspreekpunt, je hoeft nergens achteraan. Ik ben jouw sparringpartner als het gaat om te brainstormen over strategie, de optimalisering van jouw bedrijf en het reilen en zeilen van jouw programmamanagement.

 

Ontwikkelen blijft belangrijk. Ook ik laat mij coachen door experts.

Als Virtueel Professional heb ik  de nodige ervaring opgedaan in de praktijk, ik weet exact waar jij als ondernemer tegenaan loopt. Ik heb het zelf ook allemaal ondervonden. Bij de Academie van Virtueel Professionals heb ik mij laten coachen door Petra Fehring, mijn grote voorbeeld en mentor.

Aan de hand van de SOM 7 methode gaan we aan de slag om jouw bedrijf verder te optimaliseren. Niet alleen in processen en systemen. Maar we kijken ook naar kosten, omzet en cijfers. Want meten = weten. Een financieel gezond fundament is de belangrijkste pijler om op verder te bouwen. De Profit First methode is de basis om te bouwen aan een winstgevend bedrijf. Als member van de Profit First Professionals en gecertificeerd coach is het belangrijk up to date te blijven over alle ontwikkelingen op dit gebied en wordt ik nog steeds gecoacht door Femke Hogema en Mike Michalowicz.

Ook ben ik lid van het High Performence team van Angelique Piternella. De Business Club voor alle Online Business Managers in Nederland.

Angelique in het kort; doorzettingsvermogen, eerlijk, transparant, afspraken nakomen, oplossingsgericht, doelgericht, enthousiast, spontaan, ontzorgen, proactief, integer, discreet, nauwkeurig, organisatietalent.

Ik geniet van een heerlijke Latte Macchiato, een wandeling in het bos, een boek, maak kennis met andere culturen door te reizen en ben blijf mij graag ontwikkelen op persoonlijk en zakelijk vlak.

Mijn persoonlijke doel is maandelijks te genieten van een mooi plekje in de wereld. Of dat nu Nederland, Europa of elders is. De ene keer is het quality time met mijn gezin/vrienden maar ook in combinatie met events/trainingen om mij verder te ontwikkelen. Dat is mijn ideale ondernemersleven.

Wil je meer weten over de samenwerking met mij? Plan dan een oriëntatiegesprek in. Ik vertel je graag, geheel vrijblijvend, wat de mogelijkheden zijn voor jouw persoonlijke situatie.

Pin It on Pinterest

Shares