E-book

FIX THIS NEXT

Wat heb jij NU te fixen om je bedrijf weer op koers te krijgen? Ontvang gratis de eerste 2 hoofdstukken.

  • Analyseer de behoeften van jouw business
  • Implementeer wat je te doen hebt
  • Vind de volgende uitdaging!
50%
AANVRAGEN


Op zijn 35ste verjaardag had Mike Michalowicz  twee bedrijven van meerdere miljoenen dollars opgericht en verkocht. Hij was ervan overtuigd dat hij de succesformule had en werd een investeerder in kleine engeltjes... En verloor vervolgens zijn hele fortuin.

Daarna begon hij opnieuw, gedreven om betere manieren te vinden om gezonde, sterke bedrijven te laten groeien. Mike heeft zijn leven gewijd aan het onderzoeken en aanbieden van innovatieve, impactvolle ondernemingsstrategieën.

Mike is auteur van Profit First, dat door honderdduizenden bedrijven over de hele wereld wordt gebruikt om winst te genereren. Van Clockwork, een krachtige methode om elk bedrijf automatisch te laten draaien. En zijn laatste, misschien wel meest impactvolle ontdekking, is Fix This Next. In Fix This Next beschrijft Mike de strategie die bedrijven kunnen gebruiken om te bepalen wat ze moeten doen, in welke volgorde, om een gezonde, snelle en permanente groei te garanderen.

 


FIX THIS NEXT ADVISEUR

Angelique van der Meyden is dé Online Business Strateeg die online ondernemers helpt te bouwen aan een winstgevend bedrijf dat draait als een geoliede machine. Al jaren is zij fan van Mike Michalowicz en zijn methodes. Als gecertificeerd Fix This Next Adviseur werkt zij in Nederland met deze tool en methode om jouw behoeften te analyseren. 
Maak de verandering in je bedrijf door aan de slag te gaan met de meest urgente behoefte en je door kunt groeien naar het volgende level.

Ontvang nu de eerste 2 hoofdstukken gratis. 

50%
AANVRAGEN