Fix This Next Intake - Wat heb jij te fixen?

FIX THIS NEXT

Fix This Next is de eenvoudigste manier om te checken waar jouw bedrijf NU behoefte aan heeft om naar het volgende level te groeien.

Ik ben gecertificeerd Fix This Next Adviseur en kan je helpen met de volgende stap.

50%
STUUR MIJ DE INTAKE VRAGEN

'De grootste uitdaging die ondernemers hebben is dat zij niet weten wat hun grootste uitdaging is. Als je merkt dat je op verschillende fronten binnen je bedrijf vastloopt, wat los je dan als eerste op? Alles lijkt altijd urgent. Maar er is geen enkele manier om alle problemen tegelijkertijd op te lossen. En wat is het resultaat? Je blijft maar in dezelfde kringetjes ronddraaien en brandjes blussen. Je geeft prioriteit aan de verkeerde dingen'

- Mike Michalowicz, auteur Fix This Next

HOE WERKT FIX THIS NEXT

Fix This Next is een simpele methode, ontwikkeld door Mike Michalowicz. Hij heeft zich laten inspireren door de piramide van Maslow en zo is de behoeftenpiramide voor de ondernemer ontstaan. Je bepaalt aan de hand van de intakevragen op welk level de eerste behoefte is waar het probleem opgelost moet worden.
null

Level 1: Sales

Op dit fundamentele niveau concentreert je bedrijf zich op het creëren van geld. Net zoals de mens niet kan overleven zonder zuurstof, voedsel en water, overleeft je bedrijf het niet als er geen verkoop is.  Zonder verkoop heb je geen bedrijf. Geld is de levensader van je bedrijf!

null

Level 2: Winst

Hier verschuift de focus naar het creëren van stabiliteit. De behoefte van je bedrijf sluit nauw aan bij de menselijke behoeften op het gebied van gezondheid, financiële stabiliteit en veiligheid. Een hoge omzet betekent niet veel als je geen winst en buffers hebt en verdrinkt in de schulden.

null

Level 3: Efficiency
Op dit niveau ligt de focus op het creëren van efficiëntie en zorg je ervoor dat binnen je bedrijf alles op rolletjes loopt. Als je bedrijf als een geoliede machine draait kan je bedrijf groeien en draait het zelfs door als jij niet aanwezig bent.

null

Level 4: Impact
De focus ligt nu op het creëren van transformatie. Veel bedrijven voorzien niet goed in de behoeften op dit niveau. Op dit niveau gaat het om de transformatie van de klant en de manier waarop je in lijn bent met je team/personeel, leveranciers en jouw community.

null

Level 5: Legacy

Om ervoor te zorgen dat je bedrijf en de impact die het levert blijft voortbestaan moet aan specifieke behoeften worden voldaan. Als je wilt dat jouw bedrijf generaties lang blijft bloeien moet je rekening houden met grote vraagstukken zoals de langetermijnvisie voor je bedrijf, hoe je bedrijf zich aan kan passen bij veranderingen binnen de branche, veranderingen bij vragen van de consument etc.

STAPPENPLAN

 STAP 1:
PLAN JE INTAKE

STAP 2: 
STEL DE EERSTE
BEHOEFTE VAST

STAP 3:
FIX DE EERSTE
BEHOEFTE

STAP 4:
LAAT JE BUSINESS
CONTINUE GROEIEN

FIX THIS NEXT ADVISEUR

Angelique van der Meyden is dé Online Business Strateeg die online ondernemers helpt te bouwen aan een winstgevend bedrijf dat draait als een geoliede machine. Al jaren is zij fan van Mike Michalowicz en zijn methodes. Als gecertificeerd Fix This Next Adviseur werkt zij in Nederland met deze tool en methode om jouw behoeften te analyseren. 

DIRECT AAN DE SLAG?

Wil je zelf aan de slag met de intake vragen? Vraag ze aan en je ontvangt de intake vragen in de mail. Stel vast waar jouw bedrijf NU behoefte aan heeft.

50%
STUUR MIJ DE INTAKEVRAGEN