arrow_drop_up arrow_drop_down

   

"BOUW AAN EEN BEDRIJF DAT DRAAIT ALS EEN GEOLIEDE MACHINE..."

Creëer een bedrijf dat ook draait zonder jou!

ALTIJD ALLES ZELF WILLEN DOEN, MAAKTE MIJ DE SLAAF VAN MIJN EIGEN BEDRIJF

Ik ben Angelique van der Meyden, Online Business Manager en Clockwork Mentor. Ik help ondernemers met de efficiency en structuur van hun bedrijf volgens de Clockwork methode [gebaseerd op het boek Het Clockwork-effect van Mike Michalowicz].

Jarenlang heb ik in de corporate wereld alles meegekregen over bedrijfsmanagement. Bij de start van mijn eigen bedrijf besefte ik pas goed dat het runnen van een bedrijf, naast het uitvoeren van je expertise, een vak apart is.

Ondanks dat mijn expertise structuur en efficiency is, liep ik net als iedere ondernemer tegen de bekende problemen aan die met de groei van je bedrijf te maken hebben. Lang heb ik geroepen dat ik alles alleen bleef doen, omdat ik vond dat alles alleen maar op de manier die ik zelf in gedachten had kon worden uitgevoerd en ik het beter wist. Maar een bedrijf runnen dat afhankelijk is van mijn tijd en mijn inzet had geen mogelijkheden om verder te groeien en op te schalen. Ik voelde me vaak een slaaf in mijn eigen bedrijf. Altijd moe, geen tijd voor mezelf of voor een sociaal leven.

Ik ben dankbaar dat Mike Michalowicz in mijn leven is gekomen zodat ik niet alleen mijn eigen bedrijf als Clockwork kan laten werken, maar ook dat van andere ondernemers.


Het leven bestaat uit meer dan werken alleen. Ondernemen met plezier en genieten van andere dingen die in het leven belangrijk zijn is mijn missie voor de zelfstandig ondernemers in Nederland. Dat is mogelijk met Clockwork.

STAP VOOR STAP OPTIMALISEREN EN BOUWEN AAN EEN STEVIG FUNDAMENT

Dat betekende ook voor mijn bedrijf dat er iets moest veranderen als ik mijn dromen waarheid wil laten worden. Ik heb de knoop doorgehakt om met een team te gaan werken. Door de opgedane kennis van de afgelopen jaren wist ik als geen ander wat belangrijk is in een samenwerking en heb ik een geweldig team om mij heen kunnen bouwen. Ook ik heb moeten leren om 'los' te laten en hen volledig mee te nemen in mijn ambities. Dat is een proces, dat gaat niet van de één op de andere dag. Het betekent verandering in mijn manier van denken en verandering in de dagelijkse operatie. Mijn bedrijf loopt op rolletjes nu ik mijn team volledig heb opgelijnd. 

Clockwork zorgt voor de verdieping en de versteviging van het fundament. Door het analyseren van de 4D-Mix en de bepaling van de Queen Bee Role voor mijn bedrijf heb ik de inzichten gekregen om aan die knoppen te draaien zodat iedereen met de juiste dingen bezig is. En de optimalisatie gaat nog steeds door.Helderheid, focus, ruimte. Dat heeft het Clockwork traject mij gebracht. Met het boek had ik al best wat stappen gezet op het gebied van processen en het formuleren van de QBR. Maar daarna liep ik vast. Ik was zo overweldigd door alles wat moest, ik zat echt klem in de uitvoering.

In periodes van drukte werd ik vaak overvallen door planningsangst; ik durfde niet onder ogen te zien wàt er dan allemaal moest. En bleef dus in een soort blinde paniek keihard werken. We hebben de uitbreiding van het team aangepakt en ik ervaar echt ruimte. Ik heb mezelf een enorm cadeau gegeven door dit met Angelique aan te gaan.
Maja Donker - Van Knakenstein

Klaar om te Clockworken?RONDRENNEN IN DE MACHINEKAMER VAN DE DAGELIJKSE OPERATIE IS GEEN OPTIE

Als je geleefd wordt door de waan van de dag kun je niet aan de toekomst van je bedrijf werken. Je zit in een overlevingsvalkuil waarbij je bezig bent om problemen op te lossen, je werkt eerder aan urgente zaken dan dat je je bezig houdt met de belangrijke zaken die moeten gebeuren.

Zijn dit gedachtes die regelmatig bij jou spelen?

  • Wanneer neemt mijn team eens initiatief
  • Mijn team stelt alleen maar vragen
  • Mijn team denkt niet mee
  • Ik heb betere systemen nodig
  • Ik heb geen tijd om uit te vinden hoe 
  • Ik kan niet opschalen zonder de juiste systemen
  • Ik blus alleen maar brandjes
  • Ik beantwoord mail en vragen tijdens mijn vakantie


HET IS MOGELIJK OM OP TE SCHALEN ZONDER JEZELF EN JE GELUK OP TE OFFEREN

Het gaat in het leven om impact en niet om de vele uren die je keihard hebt gewerkt. We willen niet herinnerd worden als iemand die alleen maar heeft gewerkt en er nooit was. Hoeveel aandacht heb jij voor jezelf en jouw dierbaren om je heen? Wat is voor jou belangrijk in het leven?
Later besef je dat hele andere dingen belangrijk zijn en heb je misschien spijt dat je te weinig tijd hebt doorgebracht met je dierbaren. Denk je aan herinneringen die je had willen maken en de impact die je in de wereld had willen maken. Het is nooit te laat om verandering in gang te zetten.

Hoe zou het voor je zijn als je:

  • Niet meer 's avonds, weekenden en vakanties hoeft te werken
  • Weer oprecht kunt genieten van qualitytime
  • Kunt werken aan de toekomst van je bedrijf
  • Jouw dromen kunt realiseren
  • Kunt genieten van het leven
   • Samenwerkt met een efficiënt  team, die bekend zijn  met jouw doelen en jouw waarden
   • Met focus en planning werkt
   • Systemen en processen hebt ingericht

CLOCKWORK YOUR BUSINESS!

IN APRIL GAAN WE WEER VAN START

10 ONLINE MODULES MET OPDRACHTEN

Online modules waar alle stappen van de Clockwork methode uitgebreid aan de orde komen. Aan de hand van jouw roadmap en planning werk je stapsgewijs aan een bedrijf dat draait als een geoliede machine. Een bedrijf dat ook doordraait als jij niet aanwezig bent.

5 [LIVE] ONLINE SEMINARS

Tijdens de live online seminars gaan we uitgebreid in op de redenen waarom je op dit moment niet die verandering realiseert die je graag zou willen en hoe je het tij kunt keren door stap voor stap met de methode Clockwork aan de slag te gaan. We analyseren de 4D-Mix, gaan de QBR van jouw bedrijf bepalen en gaan aan de slag met de implementatie en borging van de 3P's (People, Process, Planning).

ONLINE COMMUNITY

In de online community kun je van elkaar leren, elkaar inspireren en helpen. Vraagstukken waar iedere ondernemer mee te maken krijgt gedurende de groei en ontwikkeling van zijn bedrijf. Ik en mijn team dragen actief bij in deze community.

TEMPLATES & OPDRACHTEN

De modules zijn voorzien van templates en opdrachten. Je start met een roadmap zodat je bewust werkt aan de verschilende mijlpalen die je bepaalt. Zo blijf je accountable op hetgeen wat jij wilt realiseren. Verandering begint bij jezelf.

LIVE MASTERMIND IN MIDDEN NEDERLAND

We sluiten dit 3 maanden programma af op een locatie in Midden Nederland.  Tijdens het ochtendprogramma vieren we de successen die iedereen heeft gerealiseerd en kijken we wat je nog te doen hebt om jouw bedrijf verder te Clockworken.  In de middag vormen we kleine mastermind groepjes om jouw vragen en uitdagingen te bespreken. Een aantal cases behandelen we vervolgens centraal zodat je ook met een concreet actieplan naar huis gaat.

GROEPSPROGRAMMA 3 MAANDEN

Het programma duurt 3 maanden en gaat 1 april van start. Je krijgt direct toegang tot de online omgeving zodat je al met het materiaal aan de slag kunt. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Na deze 3 maanden blijf je toegang houden tot de online modules en de community en profiteer je ALTIJD van de nieuwe ontwikkelingen en materialen. EXTRA BONUS: PERSOONLIJKE COACHING!

Als extra bonus ontvang je 3 coach calls met mij persoonlijk gedurende het online programma.

12 weken zijn voorbij voordat je het in de gaten hebt en door deze vaste momenten blijf je on track om je doel te behalen. Het zorgt er voor dat je accountable blijft, dat extra steuntje in de rug in jouw drukke leven als ondernemer. Klaar om te CLOCKWORKEN?

Ook wij gebruiken cookies!