Het Clockwork-effect 5 maanden programma
arrow_drop_up arrow_drop_down

   

"BOUW AAN EEN BEDRIJF DAT DRAAIT ALS EEN GEOLIEDE MACHINE..."

Creëer een bedrijf dat ook draait zonder jou!

MELD JE NU AAN

ALTIJD ALLES ZELF WILLEN DOEN, MAAKTE MIJ DE SLAAF VAN MIJN EIGEN BEDRIJF

Ik ben Angelique van der Meyden, Online Business Strateeg en Clockwork Mentor. Ik help ondernemers met de efficiency en structuur van hun bedrijf volgens de Clockwork methode [gebaseerd op het boek Het Clockwork-effect van Mike Michalowicz].

Jarenlang heb ik in de corporate wereld alles meegekregen over bedrijfsmanagement. Bij de start van mijn eigen bedrijf besefte ik pas goed dat het runnen van een bedrijf, naast het uitvoeren van je expertise, een vak apart is.

Ondanks dat mijn expertise structuur en efficiency is, liep ik net als iedere ondernemer tegen de bekende problemen aan die met de groei van je bedrijf te maken hebben. Lang heb ik geroepen dat ik alles alleen bleef doen, omdat ik vond dat alles alleen maar op de manier die ik zelf in gedachten had kon worden uitgevoerd en ik het beter wist. Maar een bedrijf runnen dat afhankelijk is van mijn tijd en mijn inzet had geen mogelijkheden om verder te groeien en op te schalen. Ik voelde me vaak een slaaf in mijn eigen bedrijf. Altijd moe, geen tijd voor mezelf of voor een sociaal leven.

Ik ben dankbaar dat Mike Michalowicz in mijn leven is gekomen zodat ik niet alleen mijn eigen bedrijf als Clockwork kan laten werken, maar ook dat van andere ondernemers.


Het leven bestaat uit meer dan werken alleen. Ondernemen met plezier en genieten van andere dingen die in het leven belangrijk zijn is mijn missie voor de zelfstandig ondernemers in Nederland. Dat is mogelijk met Clockwork.

STAP VOOR STAP OPTIMALISEREN EN BOUWEN AAN EEN STEVIG FUNDAMENT

Dat betekende ook voor mijn bedrijf dat er iets moest veranderen als ik mijn dromen waarheid wil laten worden. Ik heb de knoop doorgehakt om met een team te gaan werken. Door de opgedane kennis van de afgelopen jaren wist ik als geen ander wat belangrijk is in een samenwerking en heb ik een geweldig team om mij heen kunnen bouwen. Ook ik heb moeten leren om 'los' te laten en hen volledig mee te nemen in mijn ambities. Dat is een proces, dat gaat niet van de één op de andere dag. Het betekent verandering in mijn manier van denken en verandering in de dagelijkse operatie. Mijn bedrijf loopt op rolletjes nu ik mijn team volledig heb opgelijnd. 

Clockwork zorgt voor de verdieping en de versteviging van het fundament. Door het analyseren van de 4D-Mix en de bepaling van de Queen Bee Role voor mijn bedrijf heb ik de inzichten gekregen om aan die knoppen te draaien zodat iedereen met de juiste dingen bezig is. En de optimalisatie gaat nog steeds door.Ervaringen van andere ondernemers!

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik heb inzicht in mijn urenbesteding!

"Op de een of andere manier zitten er altijd te weinig uren in een dag dan ik nodig heb. Ondanks dat ik met veel plezier mijn werk doe voelde ik de behoefte om meer tijd voor mijn partner en gezin te creëren. Tijd die ik stap voor stap realiseer door met Clockwork aan de slag te gaan. Het belangrijkste inzicht wat ik heb gekregen is de confrontatie waar ik dagelijks mijn tijd aan besteed en ben ik in beweging gezet om dit te veranderen. Dat gaat niet in 1 keer maar langzaamaan verandert mijn organisatie en ben ik niet langer de spil waar alles om draait. Ik heb een eerste medewerkster in dienst genomen.  De stap durven zetten om meer uit handen te geven en los te laten vanuit vertrouwen. Nooit gedacht dat dit tot de mogelijkheden zou behoren omdat ik altijd alles zelf wilde doen. De coachmomenten met Angelique en de livedag zijn voor mij heel waardevol en belangrijk geweest. De kritische noot en de juiste vragen zorgen ervoor dat je in beweging komt"
Wat een cadeau aan mezelf!

Helderheid, focus, ruimte. Dat heeft het Clockwork traject met Angelique mij gebracht. 

Met het boek had ik al best wat stappen gezet op het gebied van processen en het formuleren van de QBR. Maar daarna liep ik vast. Ik was zo overweldigd door alles wat moest, ik zat echt klem in de uitvoering.

In periodes van drukte werd ik vaak overvallen door planningsangst; ik durfde niet onder ogen te zien wàt er dan allemaal moest. En bleef dus in een soort blinde paniek keihard werken.
 Angelique heeft mij met haar gerichte en praktische vragen precies laten formulieren waar ik op vast liep, zodat het concreet werd en ik er iets mee kon. We hebben een plan gemaakt voor mijn ideale werkweek en daar wekelijks op gereflecteerd. Angelique vraagt stevig door, je hebt meteen door wanneer je jezelf in de maling zit te nemen. Dus ook die ongezonde neiging tot zelfsabotage is stevig aangepakt.

We hebben kwartaalplannen gemaakt, niet alleen met wat moest, maar ook met wat ik wílde, maar waar ik nooit aan toe kwam.
Door de helderheid in acties en de beschikbare en beschermde tijd in de agenda, werd mijn focus veel en veel scherper. Ik wist namelijk haarscherp wat er mis zou gaan als ik mezelf weer zou laten afleiden.

Helderheid en focus maakten duidelijk dat ik echt aan de uitbreiding van mijn team moest werken. Ook dit hebben we grondig aangepakt; vanuit visie en missie is een sollicitatieprocedure opgestart. Sinds het nieuwe teamlid is aangehaakt en daarnaast werk is uitbesteed aan  twee freelancers ervaar ik echte ruimte. Om weer in contact te zijn met mijn klanten en diensten te ontwikkelen waar ik al jaren van droom.


Helderheid, focus, ruimte. Uiteindelijk was het zo simpel, maar ik kon het niet alleen. Ik heb mezelf een enorm cadeau gegeven door dit met Angelique aan te gaan.

 

Maja Donker - Van Knakenstein
Een aanrader als je het fundament van je bedrijf wilt verstevigen!

Ik wilde met mijn bedrijf naar een volgend niveau en daarbij werd het noodzakelijk om bepaalde zaken over te dragen aan mijn team. De kwaliteit van mijn dienstverlening wilde ik wel blijven waarborgen. Overdragen is lastig als alle kennis en werkwijzen in mijn hoofd zitten. 

 

Clockwork heeft mij inzicht gegeven hoeveel tijd ik eigenlijk aan verschillende taken besteed en wat de belangrijkste taak voor mezelf is. Nu weet ik wat ik aan mijn team over kan laten en door de processen dit ik heb ingericht is het delegeren van taken veel eenvoudiger geworden.

 

Doordat mijn QBR nu bepaald is, kan ik mijn werk zo indelen dat ik daar ook voldoende tijd aan kan besteden in een week. Ik heb tijd om AAN mijn  bedrijf te werken, mijn processen zijn ingericht en het heeft mijn richting qua aanbod versterkt.

Een aanrader als je het fundament wilt verstevigen voordat je gaat opschalen en wil groeien met je bedrijf.

Klaar om te Clockworken?

MELD JE NU AANRONDRENNEN IN DE MACHINEKAMER VAN DE DAGELIJKSE OPERATIE IS GEEN OPTIE

Als je geleefd wordt door de waan van de dag kun je niet aan de toekomst van je bedrijf werken. Je zit in een overlevingsvalkuil waarbij je bezig bent om problemen op te lossen, je werkt eerder aan urgente zaken dan dat je je bezig houdt met de belangrijke zaken die moeten gebeuren.

Zijn dit gedachtes die regelmatig bij jou spelen?

  • Wanneer neemt mijn team eens initiatief
  • Mijn team stelt alleen maar vragen
  • Mijn team denkt niet mee
  • Ik heb betere systemen nodig
  • Ik heb geen tijd om uit te vinden hoe 
  • Ik kan niet opschalen zonder de juiste systemen
  • Ik blus alleen maar brandjes
  • Ik beantwoord mail en vragen tijdens mijn vakantie


HET IS MOGELIJK OM OP TE SCHALEN ZONDER JEZELF EN JE GELUK OP TE OFFEREN

Het gaat in het leven om impact en niet om de vele uren die je keihard hebt gewerkt. We willen niet herinnerd worden als iemand die alleen maar heeft gewerkt en er nooit was. Hoeveel aandacht heb jij voor jezelf en jouw dierbaren om je heen? Wat is voor jou belangrijk in het leven?
Later besef je dat hele andere dingen belangrijk zijn en heb je misschien spijt dat je te weinig tijd hebt doorgebracht met je dierbaren. Denk je aan herinneringen die je had willen maken en de impact die je in de wereld had willen maken. Het is nooit te laat om verandering in gang te zetten.

Hoe zou het voor je zijn als je:

  • Niet meer 's avonds, weekenden en vakanties hoeft te werken
  • Weer oprecht kunt genieten van qualitytime
  • Kunt werken aan de toekomst van je bedrijf
  • Jouw dromen kunt realiseren
  • Kunt genieten van het leven
   • Samenwerkt met een efficiënt  team, die bekend zijn  met jouw doelen en jouw waarden
   • Met focus en planning werkt
   • Systemen en processen hebt ingericht

CLOCKWORK YOUR BUSINESS!

IN SEPTEMBER GAAN WE WEER VAN START

10 ONLINE MODULES MET OPDRACHTEN

Online modules waar alle stappen van de Clockwork methode uitgebreid aan de orde komen. Aan de hand van jouw roadmap en planning werk je stapsgewijs aan een bedrijf dat draait als een geoliede machine. Een bedrijf dat ook doordraait als jij niet aanwezig bent.

5 [LIVE] ONLINE Q&A 's

Maandelijks monitoren we de voortgang en kan iedereen vragen stellen tijdens de live Q&A 's.

Natuurlijk leer je op deze momenten ook van ervaringen van anderen en geeft Angelique praktische tips die je direct kunt implementeren.

ONLINE COMMUNITY

In de online community kun je van elkaar leren, elkaar inspireren en helpen. Vraagstukken waar iedere ondernemer mee te maken krijgt gedurende de groei en ontwikkeling van zijn bedrijf. Angelique en haar team dragen actief bij in deze community.

TEMPLATES & OPDRACHTEN

De modules zijn voorzien van templates en opdrachten. Je start met een roadmap zodat je bewust werkt aan de verschilende mijlpalen die je bepaalt. Zo blijf je accountable op hetgeen wat jij wilt realiseren. Verandering begint bij jezelf.

3 LIVE MASTERMINDS IN MIDDEN NEDERLAND

Gedurende het programma zijn er 3 live momenten op locatie. Dit zijn dagen waar je echt met Design aan de slag gaat. Daarnaast delen we successen en ervaringen met elkaar en gaan we met jouw uitdagingen aan de slag.

Onderwerpen die aan bod komen:  jouw Clockwork route, tijdsanalyse en de 4D-Mix, de QBR van jouw bedrijf, vraagstukken rondom het team en uiteraard ga je in de praktijk aan de slag met processen.

GROEPSPROGRAMMA 5MAANDEN

Het programma duurt 5maanden en start 2 keer per jaar, in februari en in september. Je krijgt direct toegang tot de online omgeving zodat je al met het materiaal aan de slag kunt. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen.

Na deze 5 maanden blijf je toegang houden tot de online modules en de community en profiteer je ALTIJD van de nieuwe ontwikkelingen en materialen. 
MELD JE NU AAN


CLOCKWORK OP DE MANIER DIE JOU PAST

Doorlopend

Clockwork DIY

Do It Yourself

1297,-
prijzen excl. btw
 • toegang tot 10 modules
 • toegang tot de online community
 • digitaal werkboek
start 2x per jaar

Clockwork DWY

Done With You

2597,-
597,-
prijzen excl. btw betaal in 1 keer of 5 termijnen
 • toegang tot 10 online modules Clockwork Your Business
 • toegang tot de online community
 • 5 online Q&A 's
 • 3 live sessies op locatie [alternatief online sessies vanwege corona]
 • start februari of september
 • duur 5 maanden
 • maximaal 10 deelnemers
  BONUS:
 • 3 coach calls met de expert
 • boek Het Clockwork Effect


Gaat door bij minimaal 4 deelnemers


Doorlopend

Clockwork 1:1

VIP

OP AANVRAAG
 • toegang 10 online modules Clockwork Your Business
 • toegang tot de online community
 • wekelijkse calls met persoonlijke begeleiding en accountability
 • 3 live sessies op locatie [alternatief online sessies vanwege corona]
 • feedback/review op alle opdrachten
 • stok achter de deur service
 • duur 5 maanden
 • boek Het Clockwork Effect


Ik werk alleen 1:1 als wij de ideale match zijn. Klik op de button om een gesprek in te plannen.

Klaar om te CLOCKWORKEN?

MELD JE NU AAN
Ook wij gebruiken cookies!