Het Clockwork-effect 3 maanden programma
arrow_drop_up arrow_drop_down

"Bouw aan een Bedrijf dat draait als een Geoliede Machine..."

Creëer een bedrijf dat ook draait zonder jou!

Altijd alles zelf willen doen, maakte mij de slaaf van mijn eigen bedrijf

Ik ben Angelique van der Meyden, Online Business Manager en help ondernemers met de efficiency en structuur van hun bedrijf. Ik werk daarbij met de methodes Clockwork en Profit First.

Jarenlang heb ik in de corporate wereld alles meegekregen over bedrijfsmanagement. Bij de start van mijn eigen bedrijf besefte ik pas goed dat het runnen van een bedrijf, naast het uitvoeren van je expertise, een vak apart is.

Ondanks dat mijn expertise structuur en efficiency is, liep ik net als iedere ondernemer tegen de bekende problemen aan die met de groei van je bedrijf te maken hebben. Lang heb ik geroepen dat ik alles alleen bleef doen, omdat ik vond dat het altijd op de manier moest die ik zelf in gedachten had. Maar een bedrijf runnen dat afhankelijk is van mijn tijd en mijn inzet had geen mogelijkheden om verder te groeien en op te schalen. Ik voelde me soms een slaaf in mijn eigen bedrijf. Altijd moe en geen tijd voor een sociaal leven.


Ik ben dankbaar dat Mike Michalowicz in mijn leven is gekomen zodat ik niet alleen mijn eigen bedrijf als Clockwork kan laten werken maar ook andere ondernemers kan begeleiden om te ondernemen met plezier en tegelijkertijd kunnen genieten van de andere dingen in het leven die belangrijk zijn. Dat kan met Clockwork.

Stap voor stap optimaliseren en bouwen aan een stevig fundament

Dat betekende ook voor mijn bedrijf dat er iets moest veranderen als ik mijn dromen waar wilde maken. Ik heb de knoop doorgehakt om met een team te gaan werken. Door de opgedane kennis van de afgelopen jaren wist ik als geen ander wat belangrijk is in een samenwerking en heb ik kunnen bouwen aan een geweldig team om mij heen. Ik heb moeten leren om 'los' te laten, hen volledig mee te nemen in mijn ambities. Dat is een proces, dat gaat niet van de één op de andere dag. Het betekende verandering in mijn manier van denken en verandering binnen de dagelijkse operatie. Mijn bedrijf loopt op rolletjes nu ik mijn team volledig heb opgelijnd. 

Clockwork zorgt voor de verdieping en de versteviging van mijn fundament. Door het analyseren van de 4D-Mix en de bepaling van mijn Queen Bee Role heb ik de inzichten gekregen om aan die knoppen te draaien binnen mijn bedrijf zodat iedereen met de juiste dingen bezig is. En de optimalisatie gaat nog steeds door.
Rondrennen in de machinekamer van de dagelijkse operatie is geen optie

Als je geleefd wordt door de waan van de dag kun je niet aan de toekomst van je bedrijf werken. Je zit in een overlevingsvalkuil waarbij je bezig bent om problemen op te lossen, je werkt eerder aan urgente zaken dan dat je je bezig houdt met de belangrijke zaken die moeten gebeuren.

Zijn dit gedachtes die regelmatig bij jou spelen?

  • 'Wanneer neemt mijn team eens initiatief'
  • 'Mijn team stelt alleen maar vragen'
  • 'Mijn team denkt niet mee'
  • 'Ik heb betere systemen nodig'
  • 'Ik heb geen tijd om uit te vinden hoe '
  • 'Ik kan niet opschalen zonder de juiste systemen'
  • 'Ik blus alleen maar brandjes'
  • 'Ik beantwoord mail en vragen tijdens mijn vakantie'

Het is mogelijk om op te schalen zonder jezelf en je geluk op te offeren

Het gaat in het leven om impact en niet om de vele uren die je keihard hebt gewerkt. We willen niet herinnerd worden als iemand die alleen maar heeft gewerkt en er nooit was. Wat is voor jou belangrijk in het leven?
Later besef je dat hele andere dingen belangrijk zijn geweest en heb je misschien spijt dat je te weinig tijd hebt doorgebracht met je dierbaren, denk je aan herinneringen en de impact die je in de wereld hebt kunnen maken. Het is nooit te laat om verandering in gang te zetten.

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Jij niet meer 's avonds, weekenden en vakanties hoeft te werken
 • Je weer oprecht kunt genieten van qualitytime
 • Je kunt werken aan de toekomst van je bedrijf
 • Je jouw dromen kunt realiseren
 • Kunt genieten van het leven
 • Samenwerkt met een efficiënt  team, die bekend zijn  met jouw doelen en jouw waarden
 • Met focus en planning werkt
 • Systemen en processen hebt ingericht

Wordt een Clockwork bedrijf!

Start met het 3 maanden programma

10 ONLINE MODULES MET OPDRACHTEN

Online modules waar alle stappen van de Clockwork methode uitgebreid aan de orde komen. Aan de hand van jouw roadmap en planning werk je stapsgewijs aan een bedrijf dat draait als een geoliede machine. Ook als jij niet aanwezig bent.

4 [LIVE] ONLINE SEMINARS

Tijdens de live online seminars gaan we uitgebreid in op de redenen waarom je op dit moment niet die verandering realiseert die je graag zou willen en hoe je het tij kunt keren door stap voor stap met de methode Clockwork aan de slag te gaan.


We analyseren de 4D-Mix, gaan de QBR van jouw bedrijf bepalen en gaan aan de slag met de implementatie en borging van de 3P's (People, Process, Planning).

ONLINE COMMUNITY

In de online community kun je van elkaar leren, elkaar inspireren en helpen. Vraagstukken waar iedere ondernemer mee te maken krijgt gedurende de groei en ontwikkeling van zijn bedrijf. Ik en mijn team dragen actief bij in deze community.

TEMPLATES & OPDRACHTEN

De modules zijn voorzien van templates en opdrachten. Je start met een roadmap zodat je bewust werkt aan de verschilende mijlpalen die je bepaalt. Zo blijf je accountable op hetgeen wat jij wilt realiseren. Verandering begint bij jezelf.

De volgende groep start in januari 2020!


Het programma duurt 3 maanden en gaat 8 januari van start.

Na deze 3 maanden blijf je toegang houden tot de online modules en de community en profiteer jij ALTIJD van de nieuwe ontwikkelingen en materialen.

Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers!


Tijdelijke bonus voor de eerste 5 aanmeldingen!

Ben jij één van de eerste 5 deelnemers, dan ontvang je een gratis workshop t.w.v. 347,-. Tijdens deze live dag gaan we dieper in op de materie van Clockwork voor jouw bedrijf, masterminden we met elkaar en blijf jij on track om jouw bedrijf als Clockwork te laten werken.


Klaar om te CLOCKWORKEN?

Ook wij gebruiken cookies!