HET TEAM

Alles alleen doen binnen je bedrijf zorgt dat je opgeslokt wordt door de dagelijkse werkzaamheden, het belemmert de groei van het bedrijf. Een goed geoliede machine van je bedrijf maken begint bij jou!
Maak de beslissing om met een Virtueel Business Team te werken en je zult merken dat alle raderen weer gaan draaien. Het managen van de dagelijkse operatie door de Online Business Manager zorgt dat jij weer focus aan kunt brengen voor de ontwikkeling van je bedrijf.

Efficiënter werken, structuur, planning, aansturing. Het vergt echt de nodige tijd en overzicht van alle facetten binnen een bedrijf. De Online Business Manager is jouw aanspreekpunt, sparringpartner en coödinator.

Het Virtuele Business Team van Hét Virtuele Regelhuis wordt aangestuurd door Angelique van der Meyden en
bestaat uit zelfstandig Virtueel Professionals ieder met haar eigen expertise. Het team wordt verder opgeschaald indien er behoefte is aan meerdere expertises.

Angelique van der Meyden

Angelique van der Meyden

Online Business Manager/Profit First Coach

Angelique van der Meyden is de Online Business Manager die jou uit de dagelijkse operatie haalt. Jouw sparringpartner, planner en coördinator en gecertificeerd Profit First Coach.
Marlou Minten

Marlou Minten

Social Media Expert

Marlou Minten is onze expert op het gebied van social media marketing/strategie, Facebook adverteren, Instagram en e-mailmarketing. Maar wat zeggen de cijfers? Ook daarbij adviseert Marlou, want meten=weten.

Ineke Kremers

Ineke Kremers

Technisch VA

Ineke Kremers is verantwoordelijk voor de techniek als het gaat om online marketing en het bouwen van online academies. Zij weet alles van tools en de integratie met andere systemen. Efficiëntie is daarbij het sleutelwoord en zij geeft advies wat voor jou de beste combinatie is.

 

Patricia Scheepmaker

Patricia Scheepmaker

Operations

Patricia Scheepmaker is verantwoordelijk voor het dagelijks management en het programmamanagement. Het visitekaartje als het gaat om contact met klanten. In deze online wereld is het belangrijk dat de klant zich gehoord voelt en ook persoonlijk contact belangrijk blijft. Jouw programmamanagement stroomlijnen is bij haar in goede handen.

Pin It on Pinterest

Shares