KLANTEN VERTELLEN

Neem contact op

Ik wilde tijd besparen en had behoefte aan meer structuur binnen mijn bedrijf. Ik was veel te veel bezig met de dagelijkse operatie van mijn bedrijf. Dat moest echt gestroomlijnd worden. Daarnaast was ik op zoek naar een sparringpartner die bekend is met high-end ondernemen en begrijpt waar ik mee bezig ben.

Angelique is pro-actief en denkt ver vooruit. Zij had in korte tijd mijn bedrijf goed in beeld, stelt de juiste vragen en werkt efficiënt. Dit werkt ver door in mijn bedrijf.  Zo kan ik mij volledig richten op klanten, mijn trainingen en sales.

Angelique is een fijne persoonlijkheid, is enthousiast en leeft mee. Een aanwinst voor mijn team.

Astrid Mast

Succes Trek Je Aan

Angelique is een zeer professionele en bekwame Virtueel Professional. Ze denkt mee, neemt initiatieven om zaken op te pakken en goed in te richten en doet haar werk gestructureerd en efficiënt. Door werk uit handen te nemen, zorgt zij er voor dat ik mij kan focussen op zaken waar ik goed in ben en tijd aan wil besteden. Verder is ze een heel plezierige persoon om mee te werken. Iemand waar ik van op aan kan en die haar afspraken nakomt. Echt top om met haar te werken.

Marjan Haselhoff

Burokracht

Angelique is als Virtueel Professional een echte organizer voor mijn bedrijf. Ze helpt mij enorm bij het aanbrengen van structuur in allerhande zaken die ik voorheen allemaal zelf moest doen, terwijl ik daar weinig tijd in kon steken.
Door processen waar kan te automatiseren loopt alles steeds beter en kan ik mij richten op mijn trainingen en onderzoek. Heerlijk!
Pauline van Dorssen

Intrinzis

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

DOWNLOAD MIJN 7 STRATEGIEËN