koers bepalen

 

Plan meteen je afspraak

lig jij op koers?

Heb jij het gevoel door de machinekamer van jouw bedrijf te rennen. Wordt je geleefd door de dagelijkse operatie van jouw bedrijf?

Dan is het belangrijk weer focus te krijgen op die stip op de horizon. Waar wil je naar toe met je bedrijf. Wat zijn je doelen? Welke actie ga je ondernemen om dit te bereiken?

Hoog tijd om jouw bedrijf te scannen. Waar kun je nog verder optimaliseren en systematiseren. Welke acties kun je doen om door te groeien naar een volgende fase met je bedrijf.

ACTIE

Wil je de stap maken naar een volgend level. Plan een oriëntatiegesprek in mijn online agenda zodat wij jouw wensen, ideeën en vragen in kaart kunnen brengen. Ik vertel je graag meer over deze 1-op-1 dag Scan je bedrijf ‘Koers bepalen’.

1-op-1 dag scan je bedrijf koers bepalen

Tijdens de 1-op1dag Scan je bedrijfKoers bepalen’ gaan we samen aan de slag.

Aan de hand van de SOM7 methode kijken we naar de rollen die jij hebt binnen jouw bedrijf en nemen we de bedrijfsprocessen onder de loep.  Je ontvangt advies waar je kunt optimaliseren en systematiseren. Op basis van de verkregen output ontvang je binnen een week een Plan van Aanpak om verder mee aan de slag te gaan. Een toelichting op dit plan bespreken we via Skype. Het is tevens een mooie start om kennis met elkaar te maken en een samenwerking aan te gaan om de koers te varen naar het volgende level.

Voor aanvang van deze dag ontvang je een intakeformulier ter voorbereiding.

BONUS

Je ontvangt de volgende bonussen bij boeking van de 1-op-1 dag San je bedrijf Koers bepalen’:

  • Boek “De ondernemersmyhthe” van Michael E. Gerber.
  • Na 4 weken een opvolggesprek (60 minuten) via Skype om de implementatie en voortgang van het Plan van Aanpak te bespreken.

 

Ik wilde de processen van mijn bedrijf graag door de ogen van een professional laten screenen. Door deze dag met Angelique te doen heb ik inzicht gekregen hoe ik het anders kan aanvliegen binnen mijn bedrijf. Niet iedere keer alles uit ons hoofd doen maar duidelijke processen vastleggen en door met een online systeem (tool) samen te werken scheelt ons dat heel veel tijd. We kunnen keer op keer de processen verder verbeteren en aanscherpen.

Het geeft mij helderheid, rust en structuur in mijn plannen. Door met een systeem te werken scheelt mij dat heel veel ‘zorgen’. Ik weet precies waar we staan in het proces en hoef geen onnodige checks meer te doen of werkzaamheden wel of niet gedaan zijn. Uiteindelijk scheelt het mij ook in de kosten. Ik win tijd doordat ik niet hoef te controleren en mijn VA hoeft geen tijd meer te steken om alles apart aan mij via mail te bevestigen.

Het is heel fijn om een professional op deze manier mijn bedrijf door te laten lichten zodat ik weer verder kan groeien met mijn bedrijf.

Irene Ogier

De Web Academie

Al langer dan een jaar werkte ik samen met één virtueel professional. Vanwege haar eigen ambities besloot ze ermee te stoppen.
Ik kwam volledig zonder ‘rechterhand’ te zitten en dat voelde niet prettig.
De keuze maken voor een goede virtueel professional vond ik erg lastig. Waar moest ik beginnen?! Daarnaast wil ik verder groeien met m’n bedrijf en had ik dé mensen nodig die mij daarbij procesmatig kunnen ondersteunen. Dit proces wilde ik direct goed aanpakken.

Dus besloot ik de VIPdag ‘Scan je bedrijf – Koers bepalen’ bij Angelique te volgen.

De dag was leerzaam, soms confronterend en zeer inspirerend.

Het heeft mij helderheid opgeleverd over de processen binnen mijn bedrijf. Maar ook het besef dat dit een ‘ondergeschoven kindje’ is en dat het net zo belangrijk is als jezelf ontwikkelen en het hebben van een businesscoach.

Vanuit deze dag heb ik helder gekregen wie ik voor welk proces nodig had en wat er voor mij belangrijk is in mijn bedrijf op het gebied van de processen. Ik heb de juiste Virtueel Professionals aan weten te trekken en deze zorgen ervoor dat mijn bedrijf doorstroomt, groeit en dat de processen helder in kaart worden gebracht. Het scheelt mij enorm veel tijd, geld en energie.

Esther Kaastra

HSP & WERK

Ja, ik wil de koers van mijn bedrijf bepalen

 

Pin It on Pinterest

Shares