Samenwerken met een Virtueel Business Team
arrow_drop_up arrow_drop_down
HÉT VIRTUELE REGELHUIS

SAMENWERKEN MET EEN VIRTUEEL BUSINESS TEAM

"SAMEN IS BETER..."

"Je vak uitoefenen is één, maar een bedrijf runnen is een vak apart..."

Zelfs voor diegene die al met virtueel professionals samenwerken. Je blijft dan de manager van jouw bedrijf en dat stagneert de groei naar het volgende level. Ben jij een online ondernemer dan ben je bij ons aan het juiste adres.


HERKEN JIJ JE IN DE VOLGENDE SITUATIE:

  • Je wordt geleefd door de waan van de dag...
  • Je vindt het lastig zaken los te laten en bent een controlfreak...
  • Je weet niet hoe je een team moet managen...
  • Je bent toe aan de volgende fase binnen je bedrijf...
  • Je zoekt balans werk/privé...
  • Je wilt graag sparren over de strategie binnen jouw bedrijf en eerlijke feedback...

Zorgen voor een goed geoliede machine begint bij jou!
De samenwerking met een Online Business Manager en een Virtueel Business Team zorgt er voor dat jij je bezig kunt houden met jouw visie zodat je weer focus hebt op de ontwikkeling en groei van jouw bedrijf en plannen tot uitvoer kunt brengen. De Online Business Manager is jouw sparringpartner, aanspreekpunt en coördinator. Het team bestaat uit zelfstandig professionals ieder met haar eigen expertise en zijn op elkaar ingespeeld!

Jarenlang heeft Angelique in de corporate wereld alles meegekregen over bedrijfsmanagement. Toen zij het zelfstandig ondernemerschap omarmde merkte zij dat dit een ondergeschoven kindje is bij veel ondernemers. En daar moest verandering in komen. Want iedere ondernemer heeft recht op ondernemen met plezier en genieten van het leven. Zelf heeft ze daar ook in moeten groeien, want in de startfase van haar bedrijf heeft zij ook alles alleen gedaan. Maar van in je eentje blijven ploeteren kom je niet verder.

Bouwen aan een winstgevend bedrijf dat draait als een geoliede machine is voor iedere ondernemer mogelijk door te werken met de methode Profit First (winst in geld) en Het Clockwork-effect (winst in tijd).  Een team met verschillende expertises om je heen zorgt er voor dat jij kunt werken aan de ontwikkeling van je bedrijf en kunt genieten van jouw ideale ondernemersleven. Werkzaamheden gaan door, ook als jij er niet bent.

Door dit zelf te implementeren groeit zij nog steeds, ervaart zij meer vrijheid en helpt zij ook de minderbedeelden in de wereld. Zo draagt zij Microkrediet voor moeders in Azië een warm hart toe. Jaarlijks doneert zij een deel van haar winst.  Door een kleine lening kunnen deze moeders een eigen bedrijf starten en hun thuissituatie verbeteren. Dan is de cirkel rond.

EVEN VOORSTELLEN

ANGELIQUE

VAN DER MEYDEN

Profit First Professional
Clockwork Mentor
Online Business Manager
Spreker


Ik haal jou uit de dagelijkse operatie!  
Trainer voor Clockwork in Nederland en gecertificeerd Profit First Professional.

       MARLOU        MINTEN

Marketing Strateeg

Onze expert op het gebied van social media marketing/strategie, Facebook adverteren, Instagram en 
e-mailmarketing. Maar wat zeggen de cijfers? Ook daarbij adviseert Marlou, want meten=weten.

SIMONE

WEERT

Technisch Expert

Onze kracht op het gebied van online techniek en online marketing. Weet alles van online tools en de koppeling met andere systemen. Efficiëntie en overzicht zijn daarbij sleutelwoorden.

.

PATRICIA SCHEEPMAKER

Support & Operations

Ons visitekaartje als het gaat om contact met de klanten. Persoonlijk contact blijft ook in deze online wereld belangrijk.

Beheert alles rondom het programmamanagement.


1 OP 1 BEGELEIDING

Tijdens de 1-op-1 Scan je Bedrijf brengen we in kaart welke rollen jij vervult binnen jouw bedrijf en waar je kunt optimaliseren. Wil je regelmatig sparren en de planning van jouw projecten realiseren, kies dan voor het kwartaalprogramma.

WERK MET ONS TEAM

Samenwerken met een Online Business Manager & Team. De dagelijkse operatie wordt uit handen genomen, je hebt een strategisch sparringpartner en iemand die je bedrijf runt. Maak een afspraak zodat we samen kunnen kijken wat wij voor je kunnen betekenen. 
Dit is geschikt voor ondernemers die naar het volgende level willen in hun bedrijf.

PROJECTEN

Voor klanten uit het programma "Het Clockwork-effect' bieden wij tijdelijke ondersteuning voor projectmatige activiteiten.

Eva Brouwer

Dagvoorzitter, spreker & presentatiecoach

"aLLEEN red je het niet!"

Sinds ik met Angelique en haar team werk heb ik zóveel meer focus en rust. Ik doe de dingen in mijn bedrijf waar ik goed in ben en blij van wordt, en krijg hulp op de terreinen waar nodig. Structuur, strategie, lange lijnen, tijdig ruimte maken voor privézaken, planning, ontzorgen, processen automatiseren, noem maar op. En ook met Profit First zijn we aan de slag gegaan.  Er was voor mij geen twijfel om met Het Virtuele Regelhuis is zee te gaan, omdat ik voelde dat ik dit nodig had om te groeien met mijn bedrijf. Alleen red je het niet! Met een team kun je bouwen. Ik kan werken met Angelique aanraden aan alle ambitieuze online ondernemers, die door wil groeien naar de next level. Thanks Angelique!Ook wij gebruiken cookies!