werken aan een winstgevend bedrijf

Plan meteen je afspraak

Jaarprogramma

Gedurende een jaar ben ik jouw persoonlijke coach om de winstgevendheid van jouw bedrijf te laten groeien. Na de financiele gezondheidscheck gaan we aan de slag met de implementatie, structuur en winstgevendheid van jouw bedrijf. Neem contact op.

Profit Assessment

Jouw financiële gezondheidscheck gebaseerd op actuele cijfers met coaching, tips en implementatieplan.
Neem contact op.

Persoonlijk winstplan

Een dag samen aan de slag waarbij je met een winstplan voor het komende jaar de deur uit gaat.
Neem contact op.

Online Training Profit First DIY

Ga zelf aan de slag met Profit First. Aan de hand van stap voor stap video’s help ik je Profit First te implementeren binnen jouw bedrijf.
Meer informatie.

Starten met Profit First, eerst hadden wij wel enige twijfel. Zou het systeem niet te ‘strak’ zijn voor ons. Maar waar we op hoopten werd werkelijkheid. Eindelijk hebben we duidelijkheid, overzicht en structuur binnen onze financiën. Het is ook best confronterend maar we weten nu waar we naar toe gaan werken.

Angelique heeft ons fantastisch begeleid tijdens het hele proces. Ze denkt op verschillende fronten mee, werkt duidelijk en overzichtelijk en is punctueel. Een echte aanrader voor iedere ondernemer!

Het is onze investering meer dan waard geweest. Met de begeleiding, het heldere stappenplan en de structuur heeft Profit First zijn intrede gedaan in ons bedrijf.

Dankjewel Angelique voor de perfecte begeleiding!

Mirjam en Sander Hegger

www.mirjamensander.nl

ik maak gratis kennis
met profit first

Je ontvangt de eerste 2 hoofdstukken van het boek Profit First, geschreven door Femke Hogema. Je ontvangt ook maandelijks mijn inspiratiemail, je kunt je hier op elk gewenst moment voor afmelden.

Pin It on Pinterest

Shares