Starten met Profit First

PROFIT FIRST

"EEN SIMPELE METHODE OM JE FINANCIËN TE MANAGEN..."

DOWNLOAD E-BOOK

WAAR BLIJFT MIJN GELD?

We kennen de uitspraak allemaal:


"Aan het einde van mijn salaris houd ik altijd nog een

stukje maand over!"

Er zijn echter nog genoeg ondernemers in Nederland die zich nauwelijks een salaris kunnen betalen. Ben je daar ondernemer voor geworden? Jouw bedrijf zorgt voor jou en dat betekent dat je ook een salaris waard bent. Sterker nog, jij bent de beste werknemer van je bedrijf en dat moet beloond worden. Cijfers is echter wel een ding voor veel ondernemers. Alleen al omdat er geen overzicht is, je afhankelijk bent van je accountant/boekhouder en daar volledig op vertrouwt. Ondertussen hoop je dat er aan het einde van het jaar winst gemaakt is met je bedrijf. Maar de waarheid is vaak dat van winst in harde euro's op je bankrekening geen sprake is.BOUW AAN JOUW FINANCIËLE GEZONDHEID!

    • Een eenvoudig systeem om je financiën te managen door op je rekening te kijken!

    • Jouw salaris en winst is geen restje meer wat misschien nog overblijft!

    • Altijd voldoende reserveren voor belastingen, kosten en jouw salaris!

    • Je krijgt inzicht aan welke knoppen je moet draaien binnen je bedrijf!

    • Winst bij iedere betaling die binnenkomt!

PROFIT FIRST ONLINE TRAINING

Kom je er aan de hand van het boek niet uit om Profit First te implementeren? Met deze online training wordt je stap voor stap meegenomen en kun je zelf aan de slag... 

PROFIT FIRST BEGELEIDING

Vind jij het niks om zelf alles te berekenen en wil je graag advies en begeleiding bij het invoeren van de methode binnen jouw bedrijf? Dan is 1-op-1 begeleiding de ideale manier. Omdat iedere situatie anders is ga ik eerst met je in gesprek zodat ik een passend aanbod kan doen. 

LAAT JE INSPIREREN OVER PROFIT FIRST!

Is de methode Profit First compleet nieuw voor jou en wil je er graag meer over lezen? Vraag de eerste 2 hoofdstukken van het boek aan en laat je inspireren!

50%
Ja, ik wil de eerste 2 hoofdstukken ontvangen!