profit, processen en people

wil jij weer aan het roer staan van jouw bedrijf?

Waarom ben je in hemelsnaam ondernemer geworden? Je werkt bijna dag en nacht en dacht juist dat het ondernemersleven meer vrijheid zou brengen. Je wordt geleefd door de dagelijkse operatie van jouw bedrijf. AAN je bedrijf werken is er niet bij, je kunt je plannen niet tot uitvoering brengen en belemmert zo de groei van je bedrijf.

Hoe zou het voor je zijn als

  • je weer rust kunt ervaren
  • je door efficiënt werken juist niet méér gaat werken
  • je weer quality  time hebt voor gezin/familie/vrienden
  • je kunt sparren over je ideeën
  • en deze ideeën ook kunt implementeren
  • jij niet de dagelijkse operatie hoeft te managen
  • je kunt sparren op strategisch niveau
  • je een met een virtueel business team kunt werken

Kies er dan voor om met een Online Business Manager samen te werken. Het geeft je de mogelijkheid om te sparren en on track te blijven. Overzicht te creëren en de structuur te borgen binnen jouw bedrijf.

Alles is geregeld van de voortgang van de activiteiten tot beslissingen nemen op momenten dat dit voor jou niet mogelijk is. Jij kunt met klanten werken en inspelen op de kansen die in de markt spelen.

Het Virtuele Business Team met diverse expertises zijn verantwoordelijk voor de uitvoering. Aangestuurd door de Online Business Manager, zodat jij de dagelijkse operatie uit kunt.

TOGETHER WE CAN MAKE THE DREAM WORK

De samenwerking start met een VIP-dag ‘Scan je Bedrijf Koers bepalen’. Tijdens deze dag brengen we in kaart welke rollen jij vervult binnen jouw bedrijf.

Volgens de SOM7 methode van Petra Fehring lopen we alle ‘afdelingen’ van jouw bedrijf door.  Waar kun je efficiënter werken. Waar kan er gestandaardiseerd worden en hoe systematiseer je dit vervolgens.

Welke rollen vervul je zelf en wat kun je delegeren. Het resultaat is een Plan van Aanpak op basis van jouw prioriteiten en doelen. De eerste planning is een feit.

En wil je in zee gaan met mij als Online Business Manager en samenwerken met mijn team, dan is deze dag het startpunt van onze samenwerking.

Bekijk de ervaringen van Anne Quaars over deze dag.

De avontuurlijke reis van het ondernemerschap

Het ondernemerschap is één grote reis en houd je voortdurend in ontwikkeling. Ook voor mij was het een reis met vallen en opstaan.
Ik ben in het diepe gesprongen en ben alle uitdagingen aangegaan. Hoewel dat ook heel confronterend kan zijn. Daar waar ik nooit met een team wilde werken en dacht alles wel alleen te kunnen, heb ik ervaren dat groei van je bedrijf dan niet mogelijk is. Mijn team zorgt dat ik mijn ideale ondernemersleven kan leiden. De 3 pijlers voor een stevig fundament: profit, processen en people heb ik dan ook binnen mijn eigen bedrijf geïntegreerd.

In de online ondernemerswereld ben ik gestart als Virtueel Assistent en alle uitdagingen van ondernemers aan de zijlijn ervaren. Maar ik wilde van meer betekenis zijn. Ik had meer in mijn bagage. Adviseren en managen, op strategisch niveau meedenken. De focus op mijn ontwikkeling daar ben ik voor gegaan. Nu help ik trainers, (business)coaches en sprekers en coach hen naar een winstgevend bedrijf. Maar ook samen met mijn team kan ik zorgen dat zij hun ideale ondernemersleven kunnen leven.

Pin It on Pinterest

Shares