Je vak uitoefenen is één, maar een bedrijf runnen is een vak apart

Angelique van der Meyden
Online Business Manager en Strategisch Sparringpartner

Jarenlang heb ik in de corporate wereld gewerkt. Een wereld die in rap tempo verandert. De ene reorganisatie was nog niet voorbij of de volgende diende zich weer aan. Met veel plezier heb ik in deze wereld gewerkt totdat er weer een reorganisatie kwam en ik zelf de touwtjes in handen wilde houden en besloot ik in 2015 mijn baan op te zeggen en te starten als ondernemer.

Ik ben altijd trouw geweest aan de werkgevers waar ik werkte. Waar ik in de reiswereld ben begonnen en reizen nog altijd een speciale plek in mijn hart heeft ben ik daarna in de bankenwereld terechtgekomen. Een wereld waar ik veel heb mogen leren. Van adviseur particulieren naar marketing/communicatie tot het ondersteunen van het directieteam.

Het reilen en zeilen van een groot bedrijf heb ik vanaf deze plek mogen ervaren en heb ik in de praktijk veel geleerd over bedrijfsvoering. Maar een grote organisatie heeft ook lange lijnen voordat er beslissingen genomen worden en ik ben iemand die graag doorpakt dus toen de volgende reorganisatie aangekondigd werd heb ik besloten mijn eigen weg te gaan.

Het werd tijd om een nieuwe wereld te ontdekken

De online wereld. Waar ik dacht al een grote voorsprong te hebben door Het Nieuwe Werken ging er een compleet Nieuwe Wereld voor mij open. Op afstand met elkaar samenwerken. Remote werken zoals dat vandaag de dag genoemd wordt. Dat vraagt een andere manier van communiceren.
Ik besloot om eerst de virtuele werkvloer van de Virtueel Assistent te ontdekken. Met alle bagage die ik heb opgedaan in mijn werkleven had ik meer in mijn mars. Al snel ontwikkelde ik mij door naar de Online Business Manager die op strategisch niveau meedenkt, het fundament van ene bedrijf bouwt en het team aanstuurt.

Mijn missie is om andere ondernemers te laten floreren in hun bedrijf, zodat zij niet alleen kunnen doen waar zij goed in zijn, maar ook rust en balans creëren als het om hun privé leven gaat. Samen bouwen we aan een winstgevend bedrijf dat draait als een geoliede machine.

In mijn vrije tijd geniet ik graag van de natuur of ga ik met mijn gezin op pad om mooie herinneringen te maken. Er is meer dan werken alleen en dat betekent ook genieten van het leven. Daarom maak ik bewust de keuze om met een selecte club klanten te werken.

Woorden die mij omschrijven

Efficiënt, gestructureerd,  attent, ondernemend, rolmodel, doorzetter, eerlijk, direct, ambitieus, enthousiast en bevlogen

Typisch Angelique

  • Ik ben leergierig en ben dan ook altijd bezig met persoonlijke ontwikkeling of vakinhoudelijke kennis.
  • Verslaafd aan boeken. Ik heb zoveel boeken dat ik nog steeds niet alles heb kunnen lezen 😉
  • Avontuurlijk, ik reis graag om meer van de wereld te ontdekken en kennis te maken met andere culturen.
  • Starbucks, waar ik ook op de wereld ben, ik ben altijd op zoek naar een Starbucks om mijn beker verzameling uit te breiden.
  • Koffie drink ik bij uitzondering en dan alleen een heerlijke Latte Machiatto. Anders drink ik thee.
  • Mijn guilty pleasure is Tony Chocolonely.
  • Qualitytime met gezin en onze hond Bobbie. Ook dit wordt in de agenda gepland 😉
  • Genieten in ons weekend huisje op de Veluwe.
  • Favourite city: New York!

Wil je weten wat er nodig is om van jouw bedrijf een winstgevend bedrijf te bouwen dat draait als een geoliede machine? Neem dan gerust contact met me op zodat we samen kunnen sparren en kijken welke oplossing het beste is.

Het Winstkwartier

Ik maak graag kennis met je!

Angelique van der Meijden