Wat je liefde geeft groeit!

Het Winstkwartier

Valentijnsdag, het is weer voorbij.  Heb je ervan genoten?  Zelf heb ik niet zoveel met dit soort dagen. De spontaniteit is voor mij belangrijker dan dat ik alleen op deze ene dag in het jaar een bloemetje of aandacht krijg. Op de een of andere manier voelt dat voor mij als een verplicht nummer.

Liefde is het hele jaar door belangrijk. Oprecht aandacht voor elkaar hebben in een tijd waarin we zo geleefd worden door alles wat er om ons heen gebeurt. Bezig zijn met de waan van de dag en dat je in gesprekken opmerkt dat je er niet helemaal bij bent. Als ik mezelf daarop betrap dan schrik ik er zelfs van.

Wat je aandacht geeft groeit en daarom is bewust aandacht hebben voor de lieve mensen om mij heen belangrijker door het hele jaar heen dan alleen op een commerciële Valentijnsdag. Liefde is altijd belangrijk!

En zo is dat ook met de liefde voor mijn werk en mijn klanten. Fantastische ambitieuze vrouwen begeleiden, ieder expert op hun vakgebied. De dankbaarheid die ik voel als de  resultaten gehaald worden. Dat is iedere keer weer een feestje waard. Net als de liefde moet je successen vieren.

De resultaten staan in nauw verband met hun dromen, de bucketlist. Dan heeft winst, die we apart zetten, altijd een mooie bestemming.

Dromen werkelijkheid laten worden

En dan is aandacht nodig voor de financiële cijfers, want dat heb je nodig voor jouw mooie dromen. En dat is helaas niet altijd liefde op het eerste gezicht.
Maar zelfs daar laat ik ze verliefd op worden. Dat kan ook als je helemaal niets met cijfers hebt. Net zoals Inge die haar kop in het zand stak en ervoor wegliep. Mijn problemen lossen vanzelf wel op. Dacht ze. Ik moest haar liefdevol confronteren met wat de andere kant van de medaille zou zijn als ze haar cijfers niet recht in de ogen aankeek.

ALLES WAT JE LIEFDE GEEFT GROEIT

Als je je cijfers beter leert kennen, wordt het steeds leuker en weet je aan welke knoppen je moet draaien om ze te laten veranderen. Dan bloeit de liefde op. Want wat je aandacht geeft groeit. Als je dag in dag uit aan een gezond bedrijf werkt groeit de liefde voor cijfers met je mee. En krijg je er zelfs plezier in.

Hoe staat het met jouw liefde voor je financiële cijfers? Wil jij die graag op laten bloeien?
Plan een gratis winstsessie met mij in, dan denk ik graag met je mee hoe jij weer vlinders in je buik krijgt en deze liefde kunt omarmen.

Wat je liefde

17 februari 2021 |

Angelique van der Meyden

Laatste nieuws

Dit item delen: