Ga jij relaxed december in?

December is een maand die veel drukte met zich meebrengt. Zowel zakelijk als privé. De verplichtingen rondom de  feestdagen zoals Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Het zijn drukke dagen waar je voorbereidingen voor moet treffen en die best wat tijd in beslag kunnen nemen. Hierdoor heb je minder effectieve werkdagen en misschien wil je wel extra vrij om je voor te bereiden op deze feestdagen of ga je liever met vakantie. Kortom: je hebt hetzelfde of meer te doen in minder tijd. Hoe pak je dat aan?

LEG JE BEDRIJF NIET STIL 

Dat je meer vrije dagen hebt tijdens deze maand, wil niet zeggen dat je jouw bedrijf volledig plat kan leggen. Er moeten toch inkomsten gegenereerd worden, mailtjes wachten op antwoord en online zichtbaar blijven op social media is ook niet weg te denken. Wanneer jij volledig van de radar verdwijnt tijdens deze vrije dagen, dan heeft dat automatisch een negatief effect op jouw inkomsten. En dat is zonde, want december is altijd al een dure maand voor iedereen.

Tijd dus om actie te ondernemen en ervoor te zorgen dat jouw bedrijf doorloopt, terwijl jij kunt genieten van je vrije dagen.

SAMENWERKEN MET EEN ONLINE BUSINESS MANAGER

Zorgen dat je bedrijf door blijft gaan, en niet alleen in de maand december, kan als je samenwerkt met een Online Business Manager en een team. Een Online Business Manager heeft namelijk de coördinatie en stuurt teamleden aan, zodat alle werkzaamheden gewoon doorgang vinden.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • het beheer van de e-mail, iedereen ontvangt keurig antwoord op vragen;
  • planning van social media berichten en advertentiebeheer;
  • jouw lanceringen lopen door;
  • En zo zijn er veel activiteiten die ook in de feestmand gewoon door moeten gaan.

Dit is echter niet het enige dat een Online Business Manager voor jou kan betekenen. Lees het volgende artikel Wat een Online Business Manager precies doet en laat je inspireren.

LAAT JOUW BEDRIJF GROEIEN

Door samen te werken met een Online Business Manager en een virtueel business team, ga je niet alleen relaxed de decembermaand in, maar ook andere periodes gedurende het jaar, als je bijvoorbeeld met vakantie gaat, ervaar je op een hele andere manier. Je krijgt meer rust. Daarnaast merk je ook dat je tijdens de periodes dat jij er wel bent, je meer focus kunt houden op jouw doelen, de strategie en het laten groeien van je bedrijf. Jij hoeft je geen zorgen te maken over het managen van het team, dat is de verantwoordelijkheid van de Online Business Manager.

Nieuwsgierig? Wil je meer weten over de samenwerking met een Online Business Manager? Neem dan gerust eens contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden voor jouw situatie. Ik spreek je snel!

20 november 2018 |

Angelique van der Meyden

Laatste nieuws

Dit item delen: