5 tips om AAN je bedrijf te werken tijdens de zomer!

Tijdens de zomer AAN je bedrijf werken. Voor de een is de zomer komkommertijd, lekker vrij, even geen werk en helemaal off gedurende zomer. Anderen worden onrustig en willen juist creëren.
Zelf vind ik het ook lastig om lange tijd helemaal los te zijn van werk. Zeker de eerste vakantieweek ben ik onrustig en duurt het even voordat ik zaken los kan laten.

5 WAARDEVOLLE TIPS

Soms kies ik er bewust voor om gedurende de zomer te werken AAN de ontwikkeling van mijn bedrijf. Alle plannen die in mijn hoofd zitten wil ik werkelijkheid laten worden. Dat betekent dat ik in de actiestand moet komen. En de zomerperiode is de ideale tijd voor mij. Betekent dat dan dat je helemaal geen vakantie hebt? Zeker wel. Ook tijdens de vakantieperiode kun je prima aan je bedrijf werken.

Met deze 5 tips kun je ook tijdens de zomer stap voor stap aan je bedrijf werken. Waar je ook bent ?

Tip 1: Neem een journal mee, zodat je ook tijdens de vakantie aan content kunt werken

Een andere omgeving inspireert en brengt je vaak op mooie ideeën om over te schrijven. Natuurlijk kun je ook je laptop meenemen. Maar als ik echt een verre reis ga maken en compleet offline wil zijn dan is een journal een must voor mij om mee te nemen.

Tip 2: Plan tijd vroeg op de dag

Ik plan dagelijks een blok van 6 tot 9 uur. Dan werk ik aan zowel mijn IK-BV als aan mijn bedrijf. De rest van de dag is er voldoende tijd om leuke activiteiten te ondernemen. Zo heeft niemand ‘last’ van het feit dat je aan zaken werkt die ook belangrijk voor jou zijn.

Tip 3: Plan een dag lonely the lonely

Ik vind het heerlijk om ook één of meerdere dagen alleen door te brengen. Dan kan ik mijn gedachten en ideeën verder vorm geven. In de zomerperiode ben ik vaak in ons huis in het bos te vinden. Een heerlijke plek voor ontspanning en werk. Zoek ook een plek waar je jezelf lekker terug kunt trekken. Ook als ik met een groep op reis ben trek ik me graag een dag terug, heerlijk op mezelf.

Tip 4: Zoek een inspirerende plek

Een verre reis en nieuwe culturen ontdekken, het blijft de ultieme vorm van vrijheid voor mij. Als ik in Nederland blijf en de vrijheid ervaar in het bos is het voor mij ook volop genieten. In de natuur ben ik creatief en krijgen mijn ideeën steeds meer vorm.

Tip 5: Inspirerende boeken of podcasts zijn ook van enorme waarde voor je ontwikkeling

Tijdens een wandeling of tijdens het reizen luister ik altijd naar een podcast, maar op het strand of heerlijk in de tuin lees ik ook graag boeken.

KOM IN DE ACTIESTAND!

Ik wens jou een mooie zomer met veel inspiratie toe. Wil jij na de zomer jouw ideeën ook werkelijkheid laten worden? Kom dan ook in de actiestand. Werken met een team gaat sneller en zorgt ervoor dat jij niet de werknemer in je bedrijf bent. Neem contact met mij op. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Enjoy Summer!

18 juli 2018 |

Angelique van der Meyden

Laatste nieuws

Dit item delen: