In 5 stappen een virtueel team om je heen bouwen

   

"BOUW IN 5 STAPPEN EEN TEAM OM JE HEEN"

DE KRACHT VAN EEN TEAM!

MELD JE NU AAN

ALTIJD ALLES ZELF WILLEN DOEN, MAAKTE MIJ EEN SLAAF VAN MIJN EIGEN BEDRIJF

Loslaten, wat is dat moeilijk. Het is alsof ik mijn kind stap voor stap de wijde wereld in stuur en ik 's nachts wakker lig of ze wel veilig thuis komen.

Zo heeft het ondernemerschap ook zijn hobbels. Het liefst deed ik alles alleen. Ik wist namelijk als de beste hoe alles moest gebeuren binnen mijn bedrijf. Daar had ik geen anderen voor nodig. Bang dat er dingen verkeerd zouden gaan.

Maar dat betekende ook dat ik niet kon doen wat ik het allerliefste doe. Namelijk ondernemers helpen te bouwen aan een winstgevend bedrijf dat draait als een geoliede machine. Dat betekende dat ik in de uitvoering dingen los moest gaan laten.

Ik voelde me vaak een slaaf in mijn eigen bedrijf. Altijd moe, geen tijd voor mezelf  of voor een sociaal leven. Ik heb me vaak afgevraagd of dit was wat ik wilde. Is dit de vrijheid van het ondernemerschap? Totdat ik in actie kwam en de beslissing nam om een team om mij heen te bouwen.

Nu sta ik aan het roer van mijn eigen bedrijf, vaar ik de koers die ik wil en kan ik verder groeien en opschalen met een fantastisch team om mij heen.
null


VAKANTIE? DAT IS VEEL TE LANG GELEDEN

Een situatie die ik veel tegenkom bij ondernemers is dat ze eigenlijk niet met vakantie kunnen gaan. Als ze wel gaan, dan reist de laptop met ze mee. Herkenbaar?

Volledig ontspannen is er niet bij. Het werk blijft ronddwalen in je hoofd. Je moet bereikbaar zijn als je klanten je nodig hebben. Niet werken betekent ook geen omzet. Jouw bedrijf is volledig afhankelijk van jouw tijd en inzet.

Terwijl het zo belangrijk is om uit te tunen en op te laden. Als ondernemer moet je goed voor jezelf zorgen. Dat staat op nummer 1! Want wat gebeurt er als je door ziekte tijdelijk uit de roulatie bent?


Dan kun je betere met volle aandacht genieten van een heerlijke zonovergoten bestemming op je strandbedje onder de parasol met een boek in de hand. Claim je vrijheid terug!

HIRE SLOW, FIRE FAST

Een bedrijf runnen is een vak apart. Als je geen ervaring hebt met het aansturen van teamleden of geen management skills in je hebt dan kom je voor vervelende verrassingen te staan. Je hebt geen idee hoe je het moet aanpakken om een goed team om je heen te bouwen. 


Een van mijn klanten heeft het aan den lijve ondervonden.

Stoer als ze is haakt ze mensen aan waar ze het volste vertrouwen in heeft. Maar het tij keert snel. De teamkosten zijn hoog en ze is niet tevreden over het resultaat van haar team.

Daarbij valt het aansturen van mensen haar erg tegen. Hier ligt niet haar kracht, wat een leerpunt is deze hele situatie. Maar wat moet er dan gebeuren? Ze heeft geen idee hoe ze het aan moet vliegen en blijft doorsudderen met teamleden waar ze niet tevreden over is. Ja de business gaat door en direct afscheid nemen betekent dat ze er weer alleen staat.

Doorsudderen met de verkeerde mensen kost je bergen met geld.


null

EEN GOED VIRTUEEL TEAM IS EEN BELANGRIJKE PIJLER VOOR HET FUNDAMENT VAN JOUW BEDRIJF

Samenwerken met een goed Virtueel Business Team. Het is een belangrijke pijler om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf als een geoliede machine kan draaien. Binnen een groot bedrijf is een complete afdeling opgetuigd om de werving van de juiste kandidaten in goede banen te leiden.

Verwacht dus niet dat je dit tussen de bedrijven door kunt doen. Het vraagt om een goede inventarisatie wat jouw bedrijf nodig heeft. De kennis, vaardigheden en talenten die nodig zijn om jouw bedrijf naar het volgende level te brengen. Als zelfstandig ondernemer heb je vaak geen idee hoe je dit aan moet vliegen.

In deze training neem ik je stap voor stap mee hoe jij een virtueel team om je heen kunt bouwen en op de juiste manier gaat samenwerken.
Inclusief alle templates en checklists om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Van inventarisatie, werving & selectie tot hoe je goed met elkaar samenwerkt.

Meld je nu aan!RONDRENNEN IN DE MACHINEKAMER VAN DE DAGELIJKSE OPERATIE IS GEEN OPTIE

Als je geleefd wordt door de waan van de dag kun je niet aan de toekomst van je bedrijf werken. Je zit in een overlevingsvalkuil waarbij je bezig bent om problemen op te lossen. Je werkt eerder aan urgente zaken dan dat je je bezig houdt met de belangrijke zaken die moeten gebeuren.

Zijn dit gedachtes die regelmatig bij jou spelen?

  • Wanneer neemt mijn team eens initiatief
  • Mijn team stelt alleen maar vragen
  • Mijn team denkt niet mee
  • Ik heb betere systemen nodig
  • Ik heb geen tijd om uit te vinden hoe 
  • Ik kan niet opschalen zonder de juiste systemen
  • Ik blus alleen maar brandjes
  • Ik beantwoord mail en vragen tijdens mijn vakantie


HET IS MOGELIJK OM OP TE SCHALEN ZONDER JEZELF EN JE GELUK OP TE OFFEREN

Het gaat in het leven om impact en niet om de vele uren die je keihard hebt gewerkt. We willen niet herinnerd worden als iemand die alleen maar heeft gewerkt en er nooit was. Hoeveel aandacht heb jij voor jezelf en jouw dierbaren om je heen? Wat is voor jou belangrijk in het leven?
Later besef je dat hele andere dingen belangrijk zijn en heb je misschien spijt dat je te weinig tijd hebt doorgebracht met je dierbaren. Denk je aan herinneringen en de impact die je in de wereld had willen maken. Het is nooit te laat om verandering in gang te zetten.

Hoe zou het voor je zijn als je:

  • Niet meer 's avonds, weekenden en vakanties hoeft te werken
  • Weer oprecht kunt genieten van qualitytime
  • Kunt werken aan de toekomst van je bedrijf
  • Jouw dromen kunt realiseren
  • Kunt genieten van het leven
   • Samenwerkt met een efficiënt  team, die bekend zijn  met jouw doelen en jouw waarden
   • Met focus en planning werkt
MELD JE NU AAN
These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik heb inzicht in mijn urenbesteding!

"Op de een of andere manier zitten er altijd te weinig uren in een dag dan ik nodig heb. Ondanks dat ik met veel plezier mijn werk doe voelde ik de behoefte om meer tijd voor mijn partner en gezin te creëren. Het belangrijkste inzicht wat ik heb gekregen is de confrontatie waar ik dagelijks mijn tijd aan besteed en ben ik in beweging gezet om dit te veranderen. Dat gaat niet in 1 keer maar langzaamaan verandert mijn organisatie en ben ik niet langer de spil waar alles om draait. Ik heb een eerste medewerkster in dienst genomen.  De stap durven zetten om meer uit handen te geven en los te laten vanuit vertrouwen. Nooit gedacht dat dit tot de mogelijkheden zou behoren omdat ik altijd alles zelf wilde doen. De coachmomenten met Angelique zijn voor mij heel waardevol en belangrijk geweest. De kritische noot en de juiste vragen zorgen ervoor dat je in beweging komt"
Wat een cadeau aan mezelf!

Helderheid, focus, ruimte. Dat heeft dit traject met Angelique mij gebracht. 

In periodes van drukte werd ik vaak overvallen door planningsangst; ik durfde niet onder ogen te zien wàt er dan allemaal moest. En bleef dus in een soort blinde paniek keihard werken.
 Angelique heeft mij met haar gerichte en praktische vragen precies laten formuleren waar ik op vast liep, zodat het concreet werd en ik er iets mee kon. We hebben een plan gemaakt voor mijn ideale werkweek en daar wekelijks op gereflecteerd. Angelique vraagt stevig door, je hebt meteen door wanneer je jezelf in de maling zit te nemen. Dus ook die ongezonde neiging tot zelfsabotage is stevig aangepakt.

We hebben kwartaalplannen gemaakt, niet alleen met wat moest, maar ook met wat ik wílde, maar waar ik nooit aan toe kwam.
Door de helderheid in acties en de beschikbare en beschermde tijd in de agenda, werd mijn focus veel en veel scherper. Ik wist namelijk haarscherp wat er mis zou gaan als ik mezelf weer zou laten afleiden.

Helderheid en focus maakten duidelijk dat ik echt aan de uitbreiding van mijn team moest werken. Ook dit hebben we grondig aangepakt; vanuit visie en missie is een sollicitatieprocedure opgestart. Sinds het nieuwe teamlid is aangehaakt en daarnaast werk is uitbesteed aan  twee freelancers ervaar ik echte ruimte. Om weer in contact te zijn met mijn klanten en diensten te ontwikkelen waar ik al jaren van droom.


Helderheid, focus, ruimte. Uiteindelijk was het zo simpel, maar ik kon het niet alleen. Ik heb mezelf een enorm cadeau gegeven door dit met Angelique aan te gaan.

 

Maja Donker - Van Knakenstein
Een aanrader als je het fundament van je bedrijf wilt verstevigen!

Ik wilde met mijn bedrijf naar een volgend niveau en daarbij werd het noodzakelijk om bepaalde zaken over te dragen aan mijn team. De kwaliteit van mijn dienstverlening wilde ik wel blijven waarborgen. Overdragen is lastig als alle kennis en werkwijzen in mijn hoofd zitten. 

 

Ik heb inzicht gekregen in hoeveel tijd ik eigenlijk aan verschillende taken besteed en wat de belangrijkste taak voor mezelf is. Nu weet ik wat ik aan mijn team over kan laten en door de processen die ik heb ingericht is het delegeren van taken veel eenvoudiger geworden.

 

Doordat mijn QBR nu bepaald is, kan ik mijn werk zo indelen dat ik daar ook voldoende tijd aan kan besteden in een week. Ik heb tijd om AAN mijn  bedrijf te werken, mijn processen zijn ingericht en het heeft mijn richting qua aanbod versterkt.

Een aanrader als je het fundament wilt verstevigen voordat je gaat opschalen en wil groeien met je bedrijf.

DE KRACHT VAN EEN TEAM

SAMEN KOM JE VERDER

Module 1: De bottleneck dat ben jij

Je bent het jezelf niet altijd bewust en ervaringen uit het verleden bepalen de acties voor de toekomst. Door je overtuigingen in kaart te brengen weet je wat je tegenhoudt om in de actiestand te komen. Creëer wat je wil en kom in actie!

Je hebt geen idee waar je tijd allemaal naar toe gaat. Als ondernemer heb je veel borden in de lucht te houden. Taken die echt niet allemaal door jou hoeven te gebeuren. Waar wordt jij blij van? Welke rol heb jij binnen je bedrijf?

Deze analyse is de stap om inzichtelijk te maken welke werkzaamheden gedelegeerd kunnen worden of zelfs efficiënter uitgevoerd kunnen worden.

Module 3: Wat heeft je bedrijf nodig?

Als je weet wat je gaat uitbesteden, ga je aan de slag met het profiel voor het teamlid. Waar moet iemand aan voldoen die past bij jouw bedrijf? Er is meer nodig dan alleen een titel voor de functie.

Een goed profiel trekt ook de juiste mensen aan en zorgt ervoor dat je minder tijd kwijt bent aan de selectie.


Tijd om op zoek te gaan naar de juiste persoon. Aan de hand van templates stel je de opdracht samen en kun je op zoek naar de juiste persoon.

Incl. tips uit de praktijk voor het selectieproces.

Module 5: Online samenwerken

Online met elkaar samenwerken vraagt om de juiste systemen en processen zodat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid kan nemen.  Hoe neem je iedereen mee in de ontwikkelingen van je bedrijf en houd je iedereen betrokken? In deze module ontdek je het allemaal!

BONUS: ORDE IN DE TENT

Niet steeds opnieuw het wiel uitvinden maar terugkerende taken in een systeem vast leggen zodat je vragen en onduidelijkheden voorkomt. Zo komt er orde en structuur in de tent.
Incl. templates.

WAT GA JE ONTDEKKEN 


Stap voor stap ontdek je wat je moet doen om de juiste mensen te vinden en op de juiste manier te delegeren. Waar je denkt te delegeren, zit je nog vaak in de beslismodus wat ervoor zorgt dat teamleden niet hun verantwoordelijkheid kunnen nemen.

Met behulp van de templates en checklists breng je in kaart op welk vlak binnen jouw bedrijf je werkzaamheden gaat uitbesteden en waar teamleden aan moeten voldoen in de samenwerking. Met de vragenlijst breng je de aandachtspunten in kaart die je de werving en selectie mee neemt. Incl. tips en trics uit de praktijk.

Deel ervaringen, vragen en successen in een groep van gelijkgestemde ondernemers.

Je hebt een jaar toegang tot het programma en kunt het programma online volgen waar en wanneer je maar wilt.


MELD JE NU AAN


BOUW IN 5 STAPPEN EEN TEAM OM JE HEEN

BOUW ZELF

797,-
prijzen excl. btw
 • toegang tot de online modules
 • toegang tot de online community
 • digitaal werkboek
 • templates 
 • 1 jaar toegang
 • BONUS:
  Online training Orde in de tent, alles over processen

MEEST GEKOZEN

1497,-
357,-
prijzen excl. btw betaal in 1 keer of 5 termijnen
 • toegang tot online modules
 • toegang tot de online community
 • 2 wekelijkse vragenuurtjes 
 • digitaal werkboek
 • templates
 • 1 jaar toegang
  BONUSSEN:
 • 3 coach calls met de expert
 • online training
  'Orde in de tent', alles over  processen
 • online programma
  'Maak je belofte waar', stroomlijn je programma
BOUW VIP

OP AANVRAAG

Wil je graag dat alles uit handen genomen wordt en 1:1 werken?

Plan dan een afspraak in zodat we een programma op maat kunnen samenstellen.ANGELIQUE VAN DER MEYDEN

Jarenlang heeft Angelique in de corporate wereld alles over bedrijfsvoering meegekregen. Van kleine bedrijven tot grote organisaties. Toen zij zelf ondernemer werd merkte zij dat bij de zelfstandig ondernemer de bedrijfsvoering een ondergeschoven kindje is. Terwijl dit het belangrijkste fundament is om je bedrijf als een geoliede machine te laten draaien.

Als Online Business Manager begeleidt zij succesvolle en ambitieuze ondernemers om te bouwen aan een winstgevend bedrijf dat draait als een geoliede machine.

Het is haar missie om samen met jouw de ideale werkweek te creeren waarbij je bedrijf doordraait ook op de momenten dat je niet aanwezig bent zodat je kunt genieten van het leven. Er is uiteindelijk meer dan werken alleen.


null


Voor wie is het programma 'Bouw in 5 stappen een team om je heen' geschikt?

Dit programma is geschikt voor de online ondernemer zoals trainers, coaches en adviseurs die een virtueel team om zich heen willen bouwen en geen idee hebben hoe ze dit aan meoten vliegen en waar zij de juiste mensen kunnen vinden.

Wanneer kan ik beginnen?

Je kan op ieder moment beginnen. Het is een online programma wat betekent dat je dit kan volgen op de momenten wanneer het jou uitkomt.

Hoe lang duurt het programma?

Je houdt een jaar lang toegang tot het programma. Je kunt er dus net zo lang over doen als je wilt.

Waarom heb ik maar een jaar toegang?

Waarom zou je langer wachten om met een team te starten? door nu in de actiestand te komen creëer je eerder resultaat.

Waarom heb ik dit nodig?

Als je bedrijf afhankelijk is van jouw tijd en jouw inzet ben je erg kwetsbaar. denk aan de verschillende situaties waardoor je uit de roulatie kunt zijn zoals ziekte, zorgen voor je naasten en vakantie. Een team zorgt ervoor dat je bedrijf door kan draaien ook als jij er niet bent.

Hoe groot moet een team zijn?

Een team hoeft echt niet groot te zijn. Met een kernteam van max. 4 teamleden kom je al heel ver. Het gaat erom dat je de juiste expertises aanhaakt en niet het schaap met de 5 poten zoekt.

Krijg ik begeleiding?

Bij de optie Bouw Samen heb je iedere twee weken de mogelijkheid om bij een vragenuurtje aan te sluiten. Daar kun je al je vragen stellen en feedback vragen. Ook leer je natuurlijk door vragen en situaties van anderen.

In de groep van gelijkgestemden kun je uiteraard ook op andere momenten je vragen stellen.

Je kunt op ieder moment besluiten om extra 1:1 coaching in te kopen.

Hoeveel tijd kost het?

Dat is voor iedereen anders. belangrijk is dat je wekelijks tijd inplant om aan de strategie van je bedrijf te werken. Bij iedere stap die je hebt geïmplementeerd win je tijd voor de volgende actie.
Belangrijk is om wekelijks tijd in te plannen.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt in 1x betalen of in termijnen afhankelijk van de optie die je kiest.

Heeft dit programma nut als ik al met een Online Business Manager samenwerk?

De ervaring leert dat niet iedere Online Business Manager de kennis en vaardigheden heeft om een team op te bouwen. Bij twijfel neem contact met mij op zodat ik je het juiste advies kan geven.

MELD JE NU AAN