Werken AAN mijn bedrijf, ammehoela!

Werken AAN je bedrijf is makkelijker gezegd dan gedaan. Er ligt zoveel werk wat gedaan moet worden, waar jij ook tijd aan wilt besteden.
Klanten helpen, administratie doen, content creëren. Allemaal zaken die echt even prioriteit hebben. Het werken AAN je bedrijf verschuif je naar een andere dag in je agenda.

Werken aan de toekomst van je bedrijf

Klinkt het je bekend in de oren? Bij veel ondernemers zie je dat de tijd nemen om aan de ontwikkeling van hun bedrijf te werken, geen prioriteit heeft. Daar wordt niet de focus op gelegd. Wanneer jij dit blijft doorschuiven, kun je niet aan de toekomst van je bedrijf werken. Want hoe wil je dat doen als je waarschijnlijk nog niet eens hebt stilgestaan bij de plannen en doelstellingen die je dit jaar hebt?
Als alle plannen in je hoofd gevangen blijven, dan kun je er donder op zeggen dat er weinig van je plannen terecht komt en blijf je achter de feiten aanlopen.

Ontdek de bottleneck

Stop nu met het doorschuiven van de tijd om AAN je bedrijf te werken. Plan een moment in om te onderzoeken wat de bottleneck is waarom je hier geen tijd voor vrij kunt maken. En nee, het is niet mijn bedoeling om je aan te moedigen je complete weekend op te offeren en in het teken van werken te zetten. Al vind ik het persoonlijk heerlijk om mezelf helemaal af te sluiten en plannen uit te werken. Als dat een paar dagen is met een weekend erbij, doe ik dat graag. Jij kunt het beste beoordelen hoe dit voor jouw situatie en omgeving is.

Ik zal alvast verklappen dat eigenlijk in alle gevallen jij zelf de bottleneck bent. Jij laat het zelf gebeuren dat je door de waan van de dag wordt geleefd. Op die manier kom je niet verder. Hoog tijd om de complete operatie van je bedrijf eens onder handen te nemen!

Clockwork your business

Krijg je het nu benauwd? Heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? No worries! Clockwork Your Business is voor iedereen. Dit programma neemt je stap voor stap mee om van jouw bedrijf een efficiënte organisatie te maken. Een geoliede machine, zodat je bedrijf ook doorloopt wanneer je niet aanwezig bent of sterker nog, je eindelijk eens bezig bent om AAN je bedrijf te werken.

Wil je meer weten, plan een afspraak in mijn online agenda!

14 januari 2020 |

Angelique van der Meyden

Laatste nieuws

Dit item delen: